Συχνές ερωτήσεις

Για το νυφικό σας στo κατάστημά μας θεωρούμε ύψιστης σημασίας την άψογη εξυπηρέτηση σας και για αυτό τον λόγο εξυπηρετούμε τις νύφες μας αποκλειστικά με ραντεβού.  Καλέστε μας στο 2410 626244.

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας είτε τηλεφωνώντας στο 2410 626244 είτε συμπληρώνοντας την on-line φόρμα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας. Προσωπικά, σας συνιστούμε να κλείσετε το ραντεβού σας, πριν έρθετε στο κατάστημα, ώστε να έχετε την απόλυτη και αποκλειστική εξυπηρέτηση από την ομάδα των ανθρώπων μας.

Εάν σας ενδιαφέρει η αγορά του νυφικού σας καλό θα ήταν να προγραμματίσετε την ερευνά σας 5 με 6 μήνες πριν το γάμο σας ώστε να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος να γίνει η παραγγελία του νυφικού σας. Εάν προτιμήσετε το ενοίκιο του νυφικού σας ο ιδανικός χρόνος είναι 3 με 4 μήνες πριν το γάμο σας. 

Φυσικά! Σε συνεργασία με την σύμβουλο γάμου και την μοδίστρα του καταστήματος μας, μπορούμε να φέρουμε το νυφικό ακριβώς στα μέτρα σας και να παρέμβουμε σε αυτό ώστε να έχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα.

Φυσικά και μπορείτε! Διαλέξτε από τα προϊόντα που έχουν τιμές και προσθέστε τα στο καλάθι. Ακολουθήστε τα βήματα του e-shop και ολοκληρώστε την παραγγελία σας. Σε περίπτωση που κάτι σας δυσκολεύει ή σας προβληματίζει, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Για το νυφικό σας

Στα Wday θεωρούμε ύψιστης σημασίας την άψογη εξυπηρέτηση σας και για αυτό τον λόγο εξυπηρετούμε τις νύφες μας αποκλειστικά με ραντεβού, ώστε να μπορούμε να τους αφιερωθούμε. Κάντε κλικ εδώ για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας ή καλέστε μας στο 2310 862 300.

Για το φόρεμα σας

Για την αποφυγή τυχόν αναμονής, σας προτείνουμε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού, αλλά μπορείτε επίσης να μας επισκεφτείτε οποιαδήποτε στιγμή σας εξυπηρετεί χωρίς ραντεβού για να δείτε την συλλογή μας. Κάντε κλικ εδώ για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας ή καλέστε μας στο 2310 862 300.

 

Αγορά Νυφικού: 
 
Εάν σας ενδιαφέρει η αγορά του νυφικού σας καλό θα ήταν να προγραμματίσετε την ερευνά σας 5 με 6 μήνες πριν το γάμο σας ώστε να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος να γίνει η παραγγελία του νυφικού σας. 
 
Ενοικίαση Νυφικού: 
 
Εάν προτιμήσετε το ενοίκιο του νυφικού σας ο ιδανικός χρόνος είναι 3 με 4 μήνες πριν το γάμο σας. 
 
Αγορά Φορέματος: 
 
Εάν θέλετε να είστε σίγουρη ότι θα βρείτε το φόρεμα που σας άρεσε στο website μας, στο νούμερο σας, καλό θα ήταν να προγραμματίσετε την επίσκεψη σας 3 με 4 μήνες πριν την ημερομηνία του event, ώστε να υπάρχει ο χρόνος να σας το παραγγείλουμε από την Αμερική σε περίπτωση που δεν υπάρχει στο κατάστημα. 
Είναι αδύνατο για ένα κατάστημα να έχει ολόκληρη την συλλογή κάθε σχεδιαστή, κάθε σεζόν, δεδομένου ότι μια μέση συλλογή αριθμεί 50 μοντέλα.Για τον λόγο αυτό το Wday, θέλοντας να σας φέρει κοντά σε ολόκληρη την συλλογή του κάθε σχεδιαστή διοργανώνει Trunk Shows. Καντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για τα Trunk Shows. 
Φυσικά! Σε συνεργασία με την σύμβουλο γάμου σας και την μοδίστρα του εκάστοτε καταστήματος Wday, μπορείτε να φέρετε το νυφικό ακριβώς στα μέτρα σας και να παρέμβετε σε αυτό ανάλογα με την επιλογή αγοράς ή ενοικίασης. 
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κατάστημα στην περιοχή σας, επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Κάντε κλικ εδώ για να επικοινωνήσετε μαζί μας ή καλέστε μας στο 2310 862 300. 
Φυσικά! Και θα χαρούμε να την μοιραστείτε με φίλους και να ταγκάρετε το Wday στα social media! 

Shopping Cart (0)

Καλάθι