Εταιρεία

Wday = Woman’s day

Κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και θέλει να αισθάνεται ο καλύτερος εαυτός της σε όλες τις σημαντικές ημέρες της ζωής της.

Το κατάστημα Wday νυφικών φορεμάτων, βραδινών φορεμάτων και νυφικών αξεσουάρ στη Θεσσαλονίκη έχει στόχο να σας βοηθήσει να βγάλετε τον πιο όμορφο και χαρούμενο εαυτό σας, διασκεδάζοντας με την πρόβα νυφικού και την προετοιμασία της ιδιαίτερης εκείνης ημέρας. Πρώτη προτεραιότητα για εμάς να σας κάνουμε να αισθανθείτε ότι είναι η δική σας ημέρα, από την ημέρα του ραντεβού μαζί μας.

W όπως Woman
W όπως Wedding
W όπως Wonderful
W όπως Wow!

Για την Νέα Γυναίκα που αποφοιτά.

Για την νέα γυναίκα (πια) που θέλει την ημέρα της αποφοίτησης να κάνει μια εμφάνιση που θα υποδηλώνει την ιδιαίτερη προσωπικότητα της, την θηλυκότητα της και θα σηματοδοτεί την αρχή της νέας ενήλικης ζωής, έχουμε μια σειρά από υπέροχα φορέματα Αμερικανών σχεδιαστών. (Δείτε την συλλογή)

*Εγγύηση μοναδικότητας

Για την Νύφη

Για την ημέρα του γάμου σας που θέλετε να είστε πιο όμορφη και φρέσκια από ποτέ, είμαστε εδώ για να διασκεδάσετε την προετοιμασία της μεγάλης αυτής ημέρας και να ζήσετε την κάθε στιγμή της χωρίς το άγχος για το άγνωστο.
Είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε για ότι σας απασχολεί στην αναζήτηση του τέλειου νυφικού. Πλοηγηθείτε στο website μας από την ευκολία του σπιτιού σας και μάθετε τα πάντα για εκείνη την ημέρα. Κατεβάστε το ebook με τα Trends του 2017 και ενημερωθείτε από το Blog μας για όλα τα θέματα του γάμου : νυφικό, δεξίωση, φωτογράφος, Dj, μαλλιά, μακιγιάζ ….
Τέλος αφεθείτε στα έμπειρα χέρια μας κι απολαύστε την εμπειρία ενός ραντεβού στα Wday!

Για την Νέα Μαμά που βαφτίζει

Για εσάς που βαφτίζετε το παιδί σας και θέλετε μια εμφάνιση υψηλού αισθητικά επιπέδου, αλλά και πρακτική, είμαστε εδώ. (Δείτε την συλλογή)

Για την Μαμά της νύφης και του γαμπρού

Έφτασε η μεγάλη μέρα που παντρεύετε το παιδί σας και θέλετε να υποδεχτείτε τους καλεσμένους ακτινοβολώντας την μεγάλη ευτυχία που νιώθετε. Οποίο κι αν είναι το στυλ σας και οι ιδιαίτερες επιθυμίες σας, στα Wday θα βρείτε σίγουρα αυτό που ψάχνετε σε μια από τις 4 συλλογές που είναι ειδικά  σχεδιασμένες για εσάς από Αμερικανούς σχεδιαστές. (Δείτε την συλλογή)

*Εγγύηση μοναδικότητας

Για την Κουμπάρα

Έχετε την χαρά να παντρεύετε την καλύτερη σας φίλη ή τον παιδικό φίλο του συζύγου σας; Είστε λοιπόν η επίτιμη καλεσμένη και πρέπει να ξεχωρίζετε και να λάμπετε!
Η ομάδα του Wday είναι εδώ για εσάς! (Δείτε την συλλογή)

*Εγγύηση μοναδικότητας

Για την Καλεσμένη

Είτε είναι η μέρα μιας σημαντικής δεξίωσης ή ενός πάρτυ ή μιας ιδιαίτερης κοινωνικής εκδήλωσης, θέλετε να προσέξετε ιδιαίτερα την εμφάνιση σας
H ομάδα του Wday είναι εδώ για εσάς! (Δείτε την συλλογή)

*Εγγύηση μοναδικότητας

Στο website μας θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές, που η ομάδα μας επέλεξε πολύ προσεκτικά, για να κάνετε πιο εντυπωσιακή την κάθε σας εμφάνιση, για κάθε εκδήλωση!

*Εγγύηση μοναδικότητας: Δεδομένου ότι είμαστε εισαγωγείς των φορεμάτων των συλλογών μας και κρατάμε αρχείο αντιστοίχησης αγορών και events, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι δεν θα έρθετε ποτέ αντιμέτωπη με την δυσάρεστη εμπειρία του να εμφανιστείτε με το ίδιο φόρεμα που φοράει κάποια άλλη καλεσμένη.

Shopping Cart (0)

Καλάθι