Τάσεις μόδας για το γάμο στην εποχή του Κορονωϊού

αρχείο λήψης 1024x683 1

Κάθε χρόνο καταρτίζεται μια λίστα με τις τάσεις στους γάμους για το επόμενο έτος. Παραδοσιακά, αυτό περιλαμβάνει παλέτες χρωμάτων, τάσεις κέικ, έμπνευση λουλουδιών και τον σχεδιασμό του χώρου της δεξίωσης που ακολουθεί το μυστήριο.

Με την πάροδο του χρόνου, τα ζευγάρια επιλέγουν με βάση την υψηλή αισθητική δημιουργώντας εξατομικευμένους στολισμούς και προσωπικές λεπτομέρειες.

Οι τάσεις άλλωστε γεννιούνται από την καθημερινότητα καθώς τα ζευγάρια «παντρεύουν» ολοένα και περισσότερο την αναγκαιότητα με το νέο.

Η εμφάνιση του κορωνοϊού, ωστόσο, δεν μπορεί να παραβρεθεί την εποχή που διανύουμε και από τις πιέσεις που ασκεί η πανδημία έχει προκύψει η ανάγκη για το νέο: νέες τάσεις γάμου, νέες εμπειρίες, νέα στοιχεία σχεδίασης.

«Οι γάμοι δεν σταματούν», σημειώνει η σχεδιαστής Amy Shey Jacobs και “ η ζωή δεν σταματά” συμπληρώνουμε εμείς.

Οι διοργανωτές γάμων καλούνται να βρούνε τρόπους για να δέσουν αρμονικά τα «πρέπει» με τα «θέλω» των μελλονύμφων.

#ΤΑΣΗ Νο.1

Ξεκινώντας την σχεδίαση του μυστηρίου οφείλουμε να λάβουμε υπόψη τις αποστάσεις που πρέπει να τηρούνται κατά την διάρκεια του. Θα ήταν ιδανικό λοιπόν να έχουμε φροντίσει να υπάρχει στο προαύλιο της εκκλησίας ένας χώρος απολύμανσης, ο οποίος όμως θα ταιριάζει απόλυτα στο ύφος και στο στυλ του γάμου σας.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τις μπομπονιέρες σας καθώς πλέον όλα τα αξιόπιστα καταστήματα γάμου χρησιμοποιούν κουφέτα σε αεροστεγή συσκευασία.

Τέλος είναι αναγκαίο να έχετε φροντίσει στο χώρο της δεξίωσης σας να υπάρχουν οι κατάλληλες αποστάσεις στα τραπέζια καθώς και ατομικά απολυμαντικά και μάσκες. Θα μπορούσατε να επιλέξετε ανάμεσα σε έναν “σταθμό” απολύμανσης  πριν την είσοδο των καλεσμένων.

Ή σε κάτι ακόμα πιο εξατομικευμένο και σίγουρα πιο εντυπωσιακό προσφέροντας τους ένα ατομικό kit απολύμανσης.

Οι γάμοι του 2021 θα είναι σαφώς μικρότεροι σε αριθμούς και θα βλέπουμε ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες που θα επικεντρώνονται στον καλεσμένο.

Ήδη, τα ζευγάρια έχουν αρχίσει να εργάζονται με τους επαγγελματίες τους για να σχεδιάσουν κουτιά καλωσορίσματος.

Η ιδέα πίσω από αυτά τα κουτιά είναι να παρέχει όλα τα απαραίτητα αντικείμενα σε ένα μέρος, συμπεριλαμβανομένων εξατομικευμένων απολυμαντικών χεριών, μασκών και ότι άλλο θεωρείτε απαραίτητο με βάση τις υπάρχουσες οδηγίες.

Όποιον τρόπο όμως και να επιλέξετε ένα είναι σίγουρο, οι καλεσμένοι σας, πέρα από προστατευμένοι, θα νιώσουν μοναδικοί γιατί εσείς φροντίσατε γι αυτό.

Στο επόμενα άρθρα μας θα έχουμε όλα τα τμήματα της διοργάνωσης του μυστηρίου και της δεξίωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shopping Cart (0)

Καλάθι