Κουμπάρα: 5 βασικές υποχρεώσεις που πρέπει να γνωρίζεις!

123

Έφτασε η στιγμή να παντρέψεις την καλύτερη σου φίλη και αφού περάσουν οι αγκαλιές, η συγκίνηση και τα κλάματα, το πρώτο σοκ το διαδέχονται οι ετοιμασίες, το bachelorette, τα ψώνια, το νυφικό, τα προσκλητήρια, οι μπομπονιέρες, τα στέφανα, η εκκλησία και όλα…! Εάν είστε από αυτές που δεν έχετε ιδέα τι ακριβώς πρέπει να κάνετε, πιο κάτω σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες συμβουλές που θα σας δώσουν σίγουρα τον τίτλο της Καλύτερης κουμπάρας της χρονιάς!

  1. Οργανώστε το πιο επικό bachelorette. Να θυμάστε ότι όλα πρέπει να αφορούν τη νύφη και τι θέλει για να περάσει καλά, ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος πρέπει να είναι ο δικός της. Μην ξεχάσετε τον στολισμό του bachelorette που θα είναι ανάλογος από το μέρος που θα λάβει χώρα το πάρτι. Εκ πλήξτε τη νύφη και τις καλεσμένες με αναμνηστικά που θα θυμούνται για πάντα εκείνη την ημέρα.
  2. Να ακούτε τη νύφη και να είστε ειλικρινείς. Η νύφη είναι πολύ φυσιολογικό να βρίσκεται σε μια περίεργη φάση. Προσπαθήστε να συμμετέχετε σε όλα από την αρχή με τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες μέχρι και το νυφικό. Η φίλη σας χρειάζεται κάποιον δίπλα της να της λέει την αλήθεια και να την βοηθάει να επιλέξει.
  3. Τα συνηθισμένα έξοδα. Οι κουμπάροι συνήθως καλύπτουν οικονομικά κάποια από τα έξοδα του γάμου. – Τα στέφανα
    – Τον δίσκο με το ποτήρι και την καράφα. Να θυμηθείτε ότι εσείς πρέπει να φέρετε το κρασί που θα πιει το ζευγάρι.
    – Τις λαμπάδες, περιλαμβάνεται και ο στολισμός τους
    – Τα έξοδα για την τελετή και το στολισμό της εκκλησίας ή ένα μέρος του. Όταν αναφέρονται στα έξοδα για την τελετή συνήθως εννοούν τον παπά, τον φωτισμό, τον κλιματισμό κ.ά.
    – Δώρο της κουμπάρας στο ζευγάρι. Οι εποχές όμως έχουν αλλάξει και φίλοι σας όταν σας ζήτησαν να τους παντρέψετε ήδη γνωρίζανε την οικονομική σας κατάσταση οπότε μη διστάσετε να συζητήσετε με το ζευγάρι το ποσό το οποίο μπορείτε να διαθέσετε.
  4. Η παράδοση προστάζει ως βασική σας υποχρεώσω να αλλάξετε τα στέφανα και τις βέρες. Επειδή όμως και εσάς μπορεί να σας χτυπήσει το άγχος της τελευταίας στιγμής την πόρτα καλού κάκου βάλτε και μία υπενθύμιση στο κινητό σας για να μην τρέχετε τελευταία στιγμή!
  5. Τέλος, οι άγραφοι νόμοι της κουμπαριάς ορίζουν πριν το γάμο να βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι και προσπαθούν να τους χαλαρώσουν και να τους κάνουν να απολαύσουν από το πρώτο λεπτό όλη τη διαδικασία. Στο σπίτι του γαμπρού αν είναι άντρας ο κουμπάρος ξεκινάνε από το πατροπαράδοτο ξύρισμα του γαμπρού συνεχίζοντας με το ντύσιμο του. Στο σπίτι της νύφης η κουμπάρα μαζί με τις φίλες αναλαμβάνουνε την προετοιμασία της νύφης. Επιπλέον στο γαμήλιου πάρτι μετά την εκκλησία οι κουμπάροι έχουν ως αποστολή να ξεσηκώσουν τους καλεσμένους και να τους φέρουν με τον τρόπο τους στην πίστα να χορέψουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shopping Cart (0)

Καλάθι