Γάμος στις μέρες του κορωνοϊου – Οδηγίες για όσους ετοιμάζονται να παντρευτούν

Screenshot 2 1024x516 1

Τα περισσότερα ζευγάρια σκέφτονται και οργανώνουνε την ημέρα του γάμου τους εδώ και μήνες. Τα περισσότερα από αυτά είναι της άποψης και η καταστροφή του κόσμου να έρθει αυτός ο γάμος θα γίνει..! Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κορωνοϊός δε θα σκοτώσει τον γάμο που ονειρεύεσαι, η αγάπη στο τέλος θα νικήσει, το μόνο που χρειάζεται είναι να οπλιστείς με υπομονή και όλα θα γίνουνε. Δε χρειάζεται να ακυρώσεις τίποτα αρκεί μόνο να αναβάλεις κάποια πράγματα και να δεις τη θετική πλευρά ότι έχεις περισσότερο χρόνο να οργανώθεις καλύτερα.

Βήμα 1: Δείτε τη λίστα των καλεσμένων σας. Ίσως θα πρέπει να τη διαμορφώσετε εκ νέου. Ξεχωρίστε αρχικά αυτούς που θέλετα οπωσδήποτε να είναι δίπλα σας την ημέρα του γάμου σας. Να θυμάστε ότι κάποιοι από αυτούς ανήκουνε σε ευπαθείς ομάδες και θα πρέπει να λάβετε τα αντίστοιχα μέτρα. Επικοινωνήστε μαζί τους και εν συνεχεία μπορείτε να αποφασίσετε τη νέα ημερομήνια για το γάμο σας.

Βήμα 2: Κλείστε νέες ημερομηνίες με την εκκλησία. Είναι πολύ σημαντικό η επικοινωνία με την εκκλησία που θα γίνει ο γάμος σας να γίνει άμμεσα γιατι σκεφτείτε πως όλα τα ζευγάρια θα κάνουνε το ίδιο και θα περιοριστούν έτσι οι διαθέσιμες ημερομηνίες γάμου. Σπεύστε άμεσα!

Βήμα 3: Αφού λοιπόν κανονίστηκαν τα βασικότερα για την ημέρα του γάμου σας , πότε και ποιοι σειρά έχουνε όλα τα υπόλοιπα! Επικοινωνήστε με τους επαγγελματίες που είχατε επιλέξει ξεκινώντας από τον Οίκο με το νυφικό σας και το χώρο της γαμήλιας δεξίωσης και συνεχίζοντας φυσικά με τον φωτογράφο, τον ανθοπώλη, τον κομμωτή και τον makeup artist. Να θυμάστε πως όλοι αντιμετωπίζουνε την ίδια κατάσταση οπότε και εκείνοι θα μπορέσουνε να σας βοηθήσουνε σε οτιδήποτε χρειαστείτε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shopping Cart (0)

Καλάθι