6 Λάθη που γίνονται στα Bachelorette και πρέπει να αποφύγετε

r10 2x bachelorette party

Εάν προγραμματίζεις είτε απλά να συμμετέχεις ή να οργανώσεις εσύ ένα bachelorette πάρτι σε μία φίλη σου στο εγγύς μέλλον τότε αυτό είναι σίγουρα ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσεις! Ποιους να καλέσεις; Ποιος  θα πληρώσει για το πάρτι; και άλλες πολλές συμβουλές για το τι πρέπει κυρίως.. να αποφύγεις!

Χρόνος προετοιμασίας

Αν με ρωτάς σου προτείνω να κάνεις το πάρτι ένα, δύο μήνες νωρίτερα για να μαζευτείτε όλες μαζί και να γιορτάσετε τον επερχόμενο γάμο της φίλης σας. Ένας μήνας νωρίτερα είναι το ιδανικό διάστημα για να κάνετε ένα πάρτι για την φίλη σας και να μην περιοριστείτε, να το γλεντήσετε μέχρι το πρωί χωρίς να έχεις έννοιες η νύφη.

Ποια να καλέσω

Νομίζω ότι αυτό δεν είναι δύσκολο αλλά καλό θα ήταν να το αναφέρουμε. Θα καλέσεις τις κοντινές φίλες της νύφης που είναι καλεσμένες και στο γάμο. Φρόντισε να τις ενημερώσεις  έγκαιρα για να μην κανονίσουν τίποτα την ημέρα του bachelorette αλλά φρόντισε να πάρεις έγκριση από την νύφη για την λίστα καλεσμένων του πάρτι.

Μη ρεαλιστικές προσδοκίες

Για αυτό μπορούμε να κατηγορήσουμε τις ταινίες που δημιουργούν μη ρεαλιστικές προσδοκίες, με επικές εμπειρίες. Στην πραγματικότητα δεν υφίστανται τέτοια σενάρια και το bachelorette θεωρείτε αποτυχία.

Το σημαντικό είναι να βρεθείτε όλες οι φίλες μαζί και να κάνετε πράγματα που αρέσουν στην νύφη γιορτάζοντας τις τελευταίες στιγμής της ελεύθερης ζωής της. Αυτό είναι το βασικό, να αποδεσμεύσετε λίγο την νύφη από τον φόρτο της οργάνωσης του γάμου της και να είναι βασισμένο πάνω στις επιθυμίες της.

Επίσης καλό είναι να έχεις κατά νου και το κόστος του bachelorette είτε πρόκειται για ημέρες διακοπών είτε για μια απλή έξοδο και αξεσουάρ για bachelorette.

Καλός προγραμματισμός

Ότι και να αποφασίσετε να κάνετε το σημαντικό είναι να το οργανώσετε σωστά. Αποφασίστε εκ των προτέρων για το πού θα πάτε, πώς θα φτάσετε εκεί, μια λίστα δραστηριοτήτων και φυσικά που θα μείνετε. Πρέπει να είστε όλες οργανωμένες και να γνωρίζετε όλες τις λεπτομέρειες.

Πρέπει να υπάρχει κάποια που να τα διοργανώνει όλα αλλά μην είναι πιεστική με τα χρονοδιαγράμματα. Συζητήστε με τις υπόλοιπες για το τι θα κάνετε, κάντε έρευνα για το που θα πάτε και μην τα αφήνετε όλα για την τελευταία στιγμή.

Όταν πρόκειται για διακοπές να βάλετε και στο πρόγραμμα σας διαλείμματα για ξεκούραση και χαλάρωση για να απολαύσετε τις διακοπές-bachelorette.

Δεν είναι για να περάσεις εσύ καλά αλλά η νύφη

Αν σχεδιάζεις ένα πάρτι για την φίλη σου που παντρεύεται βεβαιώσου ότι θα κάνετε πράγματα που θέλει η νύφη. Το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να  διοργανώσεις ένα πάρτι που θα είναι σκέτη απογοήτευση για την νύφη.

Το θέμα του bachelorette party ή της τοποθεσίας εξαρτάται πραγματικά από το τι κάνει την νύφη ευτυχισμένη. Μπορεί να έχετε διαφορετικούς τρόπους διασκέδασης, οπότε καλό θα ήταν να το προσέξεις αυτό.

Τα έξοδα του bachelorette

Όταν πρόκειται για τα έξοδα του bachelorette οι συζητήσεις πρέπει να γίνουν σύντομα με τις υπόλοιπες καλεσμένες. Μην περιμένεις την τελευταία στιγμή γιατί σε βλέπω να φτάνεις στα όρια την πιστωτική σου κάρτα. Και είναι πολύ άβολο να κάνεις συζήτηση για τα λεφτά τελευταία στιγμή. Είναι σημαντικό να είστε ειλικρινείς από την αρχή για το τι μπορείτε να προσφέρετε εσείς από χρήματα για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με τις υπόλοιπες φίλες και για να μην είναι κάτι δυσάρεστο για την νύφη.

Πριν το bachelorette μαζευτείτε όλες οι φίλες και βρείτε ένα τρόπο που θα βολεύει όλες για τις πληρωμές είτε με ένα κοινό ταμείο είτε με το να πληρώνει η μία και να βρείτε στο τέλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shopping Cart (0)

Καλάθι