Οι πιο δημοφιλείς ημερομηνίες γάμου και τι πρέπει να προσέξετε

2020 RED ROSA CLARA SOFT 3 639x799 1

Τα περισσότερα ζευγάρια θέλουν ο γάμος τους να είναι όσο το δυνατόν πιο χαλαρός χωρίς καμία πίεση. Πίστεψε το ή όχι, ορισμένες ημερομηνίες γάμου είναι καλύτερες από άλλες λόγω της δημοτικότητας τους. Εάν θέλεις να έχεις ένα άγχος λιγότερο, παρακάτω έχω τις πιο δημοφιλείς ημερομηνίες γάμου και τους λόγους που θα ήταν καλό να τις αποφύγεις.

1ος Λόγος: Οι προμηθευτές που θέλεις μπορεί να είναι κλεισμένοι

Στις πιο περιζήτητες ημερομηνίες  καλό θα ήταν να κλείσεις τους προμηθευτές σου γρήγορα γιατί μπορεί ήδη να είναι κλεισμένοι σε κάποιο άλλο γάμο

Κάποιοι προμηθευτές μας είπαν ότι τα ζευγάρια προτιμούν ημερομηνίες όπως 10/10/19 ή 18/8/18 όταν πέφτουν σε σαββατοκύριακα , άρα να ξέρεις ότι αυτές τις ημερομηνίες θα τις προτιμήσουν τα ζευγάρια. Επίσης μας είπαν ότι καλό θα ήταν να μην προγραμματίσεις το γάμο σου κατά την διάρκεια και μεγάλων πολιτιστικών εκδηλώσεων ή εκθέσεων τροφοδοσίας γιατί συνήθως οι εργαζόμενοι ασχολούνται με αυτό το γεγονός.

2ος Λόγος: Μήνας του μέλιτος

Η επιλογή κάποιων ημερομηνιών που έχουν αργίες είναι σίγουρο ότι τα πακέτα διακοπών θα είναι ακριβότερα από άλλες ημερομηνίες. Αυτό θα ανεβάσει το προϋπολογισμό του γάμου σου λόγο ότι ανεβαίνουν οι τιμές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία.

3ος Λόγος: Τοπικές εκδηλώσεις

Μην επιλέξεις ίδια ημερομηνία με κάποια τοπική εκδήλωση γιατί είμαι σίγουρη ότι θα το μετανιώσεις. Σκέψου ότι ο γάμος σου θα γίνει στην εκκλησία και θα πρέπει να πας στο κέντρο που θα γίνει η δεξίωση του γάμου και αν έχεις κανονίσει την ίδια μέρα και την φωτογράφιση του γάμου σου θα επικρατήσει ένα χάος. Αυτό σημαίνει ότι θα έχεις περισσότερο χρόνο στο αυτοκίνητο.

Ημερομηνίες που καλύτερα είναι να αποφύγεις

Αν βέβαια είναι σημαντική για σένα αυτή η ημερομηνία τότε γρήγορα προνόησε να την κλείσεις και να ξεκινήσεις έγκαιρα τις προετοιμασίες τους γάμου σου.  Ίσως τελικά το να επιλέξεις μία ημερομηνία γάμου που είναι δημοφιλής να έχει και τα πλεονεκτήματα του.

Αν πάλι θέλεις να αποφύγεις όλα αυτά που διάβασες τότε απέφυγε τις εξής ημερομηνίες:

  • Ημερομηνίες μεγάλων τοπικών εκδηλώσεων.
  • Μεγάλες αργίες .
  • Παραμονή Πρωτοχρονιάς.
  • Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αν πέσει Σαββατοκύριακο.
  • Ημερομηνίες όπως 10/10/19 ή 18/8/18.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shopping Cart (0)

Καλάθι