14 Συμβουλές από παντρεμένους σε υποψήφιους γαμπρούς

Male Affair ceremony collection 18 13

Όταν θέλουμε συμβουλές για την προετοιμασία του γάμου μας το μυαλό μας πάει στους γονείς μας, φίλες που είναι παντρεμένες , διοργανωτές εκδηλώσεων για να μοιραστούν μαζί μας  τα μυστικά τους, λάθη που έκαναν για να τα αποφύγουμε και ιστορίες από τις δικές τους εμπειρίες. Αλλά ποτέ μα πότε δεν ζητάμε από παντρεμένους άντρες για να δούμε πως το βίωσαν από την δική τους οπτική γωνία. Παρακάτω έχουμε συμβουλές από παντρεμένους σε υποψήφιους γαμπρούς για να σε βοηθήσουν αυτές τις ημέρες προγραμματισμού του γάμου.

Συναισθηματική υποστήριξη

Όταν τους ρωτήσαμε αν είχαν να δώσουν κάποιες συμβουλές στους υποψήφιους γαμπρούς όλοι οι ερωτηθέντες συμφώνησαν ότι το πιο πολύτιμο δώρο που μπορεί να δώσει ένας γαμπρός είναι η παρουσία του. Μια νύφη μπορεί να μην χρειαστεί απαραίτητα την γνώμη του γαμπρού, αλλά πάντα θα χρειάζεται να την υποστηρίζει και την διαβεβαίωση ότι στέκεται δίπλα της. Κάνε οτιδήποτε μπορείς για να είναι ήρεμη. Άκουσε την όταν έχει πρόβλημα κατά την διαδικασία οργάνωσης του γάμου σας. Θα το εκτιμήσει και θα της δείξεις πόσο υποστηρικτικός μπορείς να είσαι και για τα επόμενα χρόνια.

Βοήθησε την να είναι οργανωμένη

Εάν η συναισθηματική υποστήριξη είναι βασική, αυτό δεν σημαίνει ότι οι γαμπροί πρέπει απλώς να κάθονται και απλά να λένε ότι όλα θα πάνε καλά. Η πρακτική βοήθεια θα εκτιμηθεί δεόντως , έστω και σε οργανωτικό επίπεδο. Κράτα σημειώσεις όταν μιλάτε με προμηθευτές και σημείωσε σημαντικές  συναντήσεις στο ημερολόγιο σου για να είστε οργανωμένοι. Ακόμα και αυτές οι μικρές εργασίες αποδεικνύουν την αγάπη και τη φροντίδα σου.

Βοήθα την με την λίστα των καλεσμένων

Όταν έρθει η στιγμή για να φτιάξετε την λίστα των καλεσμένων θα πρέπει να το κάνετε μαζί. Με το να πεις απλά τους φίλους μου και την οικογένεια μου δεν βοηθάς. Πρέπει να κάτσεις μαζί της για να δείτε πόσους θα καλέσετε και ποιους θα καλέσετε, δεν μπορεί να καθορίσει η νύφη ποιος θα έρθει και ποιος δεν θα έρθει από την δική σου πλευρά.

Δείξε ενδιαφέρον

Ακόμα και η πιο δυναμική και προχωρημένη νύφη, έχει ονειρευτή έστω και  λίγο τον γάμο της ή το νυφικό της. Το ξέρουμε ότι δεν σε ενδιαφέρει η επιλογή των λουλουδιών ή σε τι χρωματικούς τόνους θα κινηθείτε, αλλά κάνε ότι σε ενδιαφέρει!!! Αν σε ρωτάει την άποψη σου απάντησε της γιατί θέλεις να εκπληρωθούν τα όνειρα της και να είσαι και εσύ μέρος αυτών των ονείρων.

Η βοήθεια σου είναι απαραίτητη για την επιτυχία

Είναι καιρός να της δείξεις ότι είσαι ανιδιοτελής κατά την διαδικασία προγραμματισμού του γάμου σας. Με το να την βοηθάς πίστεψε με θα μιλήσει κατευθείαν στην καρδιά της και θα της υπενθυμίζει το πόσο σημαντική είναι για εσένα.

Να κλείσεις  τους κατάλληλους επαγγελματίες

Για χάρη του σχεδιασμού του γάμου σας, της υγείας σας και της ευτυχίας, συνεργαστείτε με μια έμπειρη ομάδα επαγγελματιών που θα σας αποπνέουν εμπιστοσύνη. Αφήστε το γάμο σας στα ικανά χέρια τους για να έχετε μια σίγουρη επιτυχία. Σίγουρα θα είστε σε διαρκή επικοινωνία, αλλά θα έχετε χρόνο για εσάς και θα ικανοποιήσουν όλες σας τις προσδοκίες.

Οικογενειακό δείπνο

Οργάνωσε μόνος σου ένα οικογενειακό δείπνο πριν από το γάμο για να βρεθούν οι οικογένειες, να μιλήσουν, να γνωριστούν καλύτερα γιατί την μέρα του γάμου θα υπάρχει αρκετή πίεση σε όλους σας. Θα δώσετε χαρά σε όλους και θα γιορτάσετε αυτό το χαρμόσυνο γεγονός σαν οικογένεια.

Αποδέξου ότι θα είναι ένα διάστημα με αγχωτικές στιγμές

Θα υπάρχουν και αρκετές αγχωτικές μέρες που η πίεση θα ανεβαίνει και τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν όπως τα θέλεις. Αν συμβιβαστείς όμως με αυτό από την αρχή θα είσαι πιο ψύχραιμος και θα βρίσκεις ευκολότερα λύσεις στα προβλήματα που μπορούν να προκύψουν κατά την οργάνωση του γάμου σου.

Για κάθε πρόβλημα υπάρχει και η λύση

Αν μη τι άλλο, ο προγραμματισμός του γάμου έρχεται με ένα είδος θεραπείας ζευγαριών. Η διαδικασία σχεδιασμού φωτίζει τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ,  συγκρούσεις καθώς και ισχυρά σημεία  και δίνει στο ζευγάρι την ευκαιρία να έχουν κοινές απόψεις για την  επίλυση προβλημάτων. Μπορεί να έχετε διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων αλλά μέσα από αυτήν την διαδικασία θα βρείτε μία ισορροπία για να αντιμετωπίζετε τα πάντα μαζί. Θεώρησε το σαν μια διαδικασία οικοδόμησης των βάσεων για την ζωή σας και την μελλοντική σας οικογένεια.

Είναι η μέρα της

Οι γαμπροί μας τόνισαν ξανά και ξανά ότι ο γάμος ήταν για τις νύφες τους. Σύμφωνα με τους γαμπρούς  όλοι έχουν την ίδια άποψη, ότι αυτή είναι η μέρα της … Ως γαμπρός, το επίπεδο εμπλοκής σου εξαρτάται από τα όνειρα της νύφης . Καθ ‘όλη τη διάρκεια οργάνωσης του  γάμου σου, θα εστιάζεις όλο και περισσότερο στα σχέδια και στα όνειρα της νύφης.

Κράτα την ήρεμη την ημέρα του γάμου

Την ημέρα του γάμου οι άντρες τόνισαν ότι αν προκύψει κάποιο πρόβλημα δεν χρειάζεται να το μάθει η νύφη. Μην αφήνεις μικρά θέματα να επηρεάσουν την διάθεση της νύφης, ήδη θα έχει άγχος και θα είναι συναισθηματικά φορτισμένη λόγω της ημέρας. Ειδοποίησε κάποιον δικό σου άνθρωπο να ασχοληθεί με το πρόβλημα.

 

Απόλαυσε τις μικρές στιγμές

Ακόμη και τις πιο απαιτητικές  περιόδους  κατά την διάρκεια προγραμματισμού του γάμου σας θα υπάρχουν και όμορφες στιγμές. Να ξεκλέβετε στιγμές για εσάς για να ξεφύγετε από τα προβλήματα και ένας απλός καφές θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε πιο καθαρά. Πάντα να ψάχνεις για τις μικρές στιγμές χαράς και να τις απολαμβάνετε στο έπακρο.

Ανανέωση της σχέσης

Ο προγραμματισμός του γάμου είναι μία μεγάλη πρόκληση για το ζευγάρι, έχει την δυνατότητα να φέρει το ζευγάρι πιο κοντά. Κατά τον σχεδιασμό του γάμου θα υπάρχουν αρκετές συγκρούσεις, αυτό  θα σας φέρει πιο κοντά. Θα αποζητάτε την στήριξη ο ένας του αλλού για παρηγοριά και κατανόηση. Οι περισσότεροι άντρες συμφώνησαν ότι συνειδητοποίησαν κατά την διάρκεια της οργάνωσης του γάμου τους πόσο ερωτευμένοι ήταν με τις γυναίκες τους.

Η εστίαση στο γάμο σας, και σε όλες τις λεπτομέρειες για την οργάνωση του, την ακριβή ημέρα του γάμου τείνουν να ξεθωριάζουν. Κανένα από αυτά τα σχέδια δεν είναι τόσο σημαντικό ούτε ιερό όσο αυτή η δέσμευση. Δεν είστε εκεί για να παίξετε θέατρο για τους φίλους και τις οικογένειες σας. Είστε εκεί για να δεσμευτείτε ο ένας στον άλλο ότι θα είστε για πάντα μαζί.

» Όποια και αν είναι η διαδικασία σχεδιασμού, σας οδηγεί σε μια ζωή μαζί και αυτό από μόνο του είναι υπέροχο. Απολαύστε το! »

*Τα γαμπριάτικα κοστούμια των φωτογραφιών μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημα Male Affair Αιγαίου 29 στην Καλαμαριά*

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shopping Cart (0)

Καλάθι