Εφαρμοστά all time classic νυφικά

119268 crop 736x1024 1

Ψάχνοντας το νυφικό των ονείρων σου είναι η πιο συναρπαστική στιγμή στην οργάνωση του γάμου σου! Όσο συναρπαστική και να είναι η στιγμή θα βρεθείς μπροστά σε ένα καινούργιο κόσμο όπου θα πρέπει να τον γνωρίσεις.. Θα μάθεις αν δεν ξέρεις ήδη  όλα τα στιλ νυφικών και σε ποιο σωματότυπο ταιριάζουν, όλα τα  διαφορετικά ντεκολτέ κτλ. Μαζί σε αυτό το άρθρο θα δούμε μια από τις πιο δημοφιλής σιλουέτες νυφικών.

Ένα εφαρμοστό νυφικό ταιριάζει και κολακεύει τα περισσότερα γυναικεία σώματα. Αυτός ο τύπος νυφικού αγκαλιάζει το σώμα μέχρι και τους γοφούς, δίνει έμφαση στην μέση και αναδεικνύει τις καμπύλες του σώματος. Μπορούν να συμπεριληφθούν πολλά νυφικά όπως η Α γραμμή, τα γοργονέ και τα νυφικά τρομπέτα. Είναι ιδανικά για σωματότυπους όπως αχλάδι ή κλεψύδρα για αναδείξει τα καλύτερα σου χαρακτηριστικά σου.

Παρά την κοινή εσφαλμένη αντίληψη ότι δεν ταιριάζει σε petite νύφες μπορούν επίσης να το φορέσουν αρκεί να το μεταποιήσουν ώστε να ταιριάξει τέλεια στις αναλογίες τους. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται να γίνει κατά την μεταποίηση του νυφικού είναι απλά να ανέβει λίγο η φούστα πιο ψηλά για να είναι σωστά τοποθετημένο το σημείο των γοφών.

Στράπλες εφαρμοστά νυφικά

Τα στράπλες νυφικά πλέον θεωρούνται κλασικά. Οι γυμνοί ώμοι μπορεί να αναδειχθούν πολύ ωραία με μια εφαρμοστή φούστα, ενώ η λαιμόκοψη μπορεί να επιμηκύνει τον λαιμό.

Ντεκολτέ καρδιά

Αυτό το εντυπωσιακό γοργονέ νυφικό φόρεμα είναι διακοσμημένο με δαντέλα στο μπούστο, φούστα από οργάντζα. Αυτό το εφαρμοστό γοργονέ νυφικό τονίζει την μέση και τους γοφούς. Κάτω από τους γοφούς μια φούστα από οργάντζα η οποία φτάνει μέχρι το πάτωμα.

Εφαρμοστό νυφικό από δαντέλα

Γενικά τα νυφικά από δαντέλα είναι θηλυκά και ρομαντικά πόσο μάλλον αυτό το εφαρμοστό. Είναι διαχρονικά και κομψά καθώς και ευπροσάρμοστα. Η δαντέλα ταιριάζει απόλυτα σε όλα τα στιλ γάμου. Από μπόχο νυφικά έως περίπλοκα σχέδια με δαντέλα και διακοσμητικά. Τι πιο ωραίο από ένα νυφικό φόρεμα από δαντέλα με κεντημένες πέρλες;

Εφαρμοστό νυφικό με μακριά μανίκια

Αυτή η δαντέλα ταιριάζει απόλυτα σε αυτό το εφαρμοστό νυφικό με τα μακριά μανίκια και ένα υπέροχη V neck λαιμόκοψη. Αυτό το νυφικό αποτελεί παράδειγμα ενός bohemian chic σε συνδυασμό vintage στιλ.

Γοργονέ νυφικά

Τα γοργονέ νυφικά είναι από τα πιο λαμπερά και εντυπωσιακά στιλ νυφικών, καθώς είναι εφαρμοστό συνήθως μέχρι τα γόνατα περίπου και μετά ανοίγει απότομα. Από το όνομα και μόνο καταλαβαίνεις ότι παραπέμπει σε γοργόνα.

Εντυπωσιακό γοργονέ νυφικό

Το κόψιμο αυτού του νυφικού τονίζει τις γυναικείες καμπύλες ή προσθέτει καμπύλες όπου δεν υπάρχουν, καθιστώντας το ένα από τα αγαπημένα στιλ νυφικού από γυναίκες με σωματότυπο κλεψύδρα. Αυτή είναι ιδανική επιλογή για μια σέξι νυφική εμφάνιση, ταιριάζει  περισσότερο για μια νύφη που θέλει ένα φόρεμα για να εντυπωσιάσει αναδεικνύοντας κομψά το σώμα της.

Ωστόσο να έχεις υπόψη ότι η στενή εφαρμογή του θα περιορίσει την κίνηση σου. Επίσης λόγο της εφαρμογής θα ήταν καλό να προσέξεις και τι εσώρουχα θα φορέσεις.

Νυφικό τρομπέτα

Το νυφικό τρομπέτα είναι ανάμεσα στο γοργονέ και στην ίσια γραμμή νυφικού καθώς η φούστα ανοίγει πιο ομαλά απ ότι στο γοργονέ νυφικό. Τονίζει και αυτό το νυφικό τις καμπύλες αλλά δεν είναι τόσο περιοριστικό όσο το γοργονέ. Τα περισσότερα νυφικά τρομπέτα ανοίγουν σταδιακά στην φούστα περίπου κάτω από τον μηρό.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shopping Cart (0)

Καλάθι