Οχτώ νυφικά φορέματα που ταιριάζουν σε όλες τις σιλουέτες

2A137 4 ALADA

Νυφικά φορέματα που ταιριάζουν σε όλες τις σιλουέτες. Γνωρίζουμε ότι όλες οι υποψήφιες νύφες ξεκινούν την έρευνα αγοράς για το γάμο τους συνήθως από το ίντερνετ κοιτάζοντας αμέτρητες φωτογραφίες  στο Pinterest και σε διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα. Οι επιλογές είναι απεριόριστες από νυφικά, εσώρουχα, διάφορες σιλουέτες , υφάσματα, χρώματα και στιλ. Όλα φαίνονται υπέροχα πάνω στα μοντέλα αλλά τι εφαρμογή θα έχει σε σένα;

Σίγουρα δεν θα δοκιμάσεις ότι νυφικό πέσει στο μάτι σου ακόμα και αν σου άρεσε όταν το είδες πάνω στο μοντέλο που το φορούσε. Υπάρχει μια πιθανότητα ότι δεν θα είναι το κατάλληλο νυφικό για το σωματότυπό σου και να εκπλαγείς δυσάρεστα και χωρίς λόγο όταν το δοκιμάσεις.

Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε να συμβεί στις υποψήφιες νύφες είναι να τους πιάσει απόγνωση. Παρακάτω σου έχω έναν οδηγό που θα σε βοηθήσει να επιλέξεις το κατάλληλο νυφικό το οποίο θα κολακέψει την σιλουέτα σου.

Πριγκιπικό νυφικό

Ας ξεκινήσουμε από το κλασσικό πριγκιπικό νυφικό που είναι από τα νυφικά που έχουν την μεγαλύτερη ζήτηση. Το πριγκιπικό νυφικό ταιριάζει σχεδόν σε όλους τους σωματότυπους αλλά καλό θα ήταν να ξανασκεφτείς την υπερβολικά ογκώδη φούστα αν είσαι μικροκαμωμένη. Αν έχεις πλούσιο μπούστο πρέπει να βρεις το κατάλληλο μπούστο το οποίο θα στο αναδεικνύει σωστά. Ένα στρογγυλεμένο μπούστο θα τραβήξει την προσοχή στο πρόσωπο σου και δεν θα είναι προκλητικό.

 

Νυφικό Α- γραμμή

Αυτό το στιλ νυφικού είναι στενό πάνω και από την μέση και κάτω ανοίγει όπως το σχήμα του γράμματος  Α. Είναι υπερβολικά κολακευτικό και ταιριάζει σε όλες τις σιλουέτες επιτρέποντας να έχεις εξαιρετικά μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Εάν δεν είσαι γυναίκα με καμπύλες , αυτό το στιλ θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση των καμπύλων και θα φαίνεσαι σέξι. Εάν από τη άλλη είσαι από τις τυχερές με πλούσιες καμπύλες τότε αυτό το νυφικό θα τονίσει σωστά όλα τα ωραία σου χαρακτηριστικά. Με αυτό το στιλ νυφικού τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά, απλά βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει το σωστό ύφασμα και τις σωστές λεπτομέρειες για να αναδείξετε σωστά το σώμα σου.

Ίσιο νυφικό

Το ίσιο νυφικό είναι πραγματικά ένα θηλυκό φόρεμα που θα αναδείξει την σιλουέτα σου. Αυτό το στιλ νυφικού ταιριάζει σε γυναίκες με σώμα κλεψύδρα ή μικρόσωμες  γυναίκες . Αυτό το νυφικό δίνει έμφαση στην φυσική σου σιλουέτα έτσι κάθε πτυχή του φορέματος αντανακλά τις αναλογίες σου.

Η επιλογή του υφάσματος εξαρτάται από την εμφάνιση που προσπαθείς να επιτύχεις, τα σατέν φορέματα είναι η απόλυτη γοητεία του παλιού Χόλιγουντ, με δαντέλα είναι για γυναίκες που έχουν ρομαντική και vintage διάθεση . Και είναι η τέλεια επιλογή για γάμο στην παραλία. Εάν θέλεις κάτι πιο απλό και minimal τότε με αυτό το νυφικό θα εξασφαλίσεις μια εκλεπτυσμένη και κομψή εμφάνιση.

Γοργονέ νυφικό

Εάν ψάχνεις ένα νυφικό για να αναδείξεις τις καμπύλες σου τότε αυτό το νυφικό είναι ιδανικό για εσένα γιατί θα αγκαλιάσει και θα αναδείξει πλήρως τη σιλουέτα σου. Αυτό το νυφικό είναι επίσης στην λίστα των πιο αγαπημένων νυφικών από τις υποψήφιες νύφες. Ένας λόγος που το αγαπούν οι γυναίκες είναι ότι έχει τεράστια ποικιλία σε υφάσματα και δείχνει υπέροχο σε όλα, όπως μετάξι, τούλι, σατέν ακόμα και οργάντζα.

Χυτό νυφικό

Αυτό το στιλ νυφικού ταιριάζει στους περισσότερους τύπους σώματος αλλά είναι ιδιαίτερα κολακευτικό σε μικρόσωμες γυναίκες ή σε γυναίκες που δεν έχουν καμπύλες  δημιουργώντας την ψευδαίσθηση των καμπύλων και τονίζει ταυτόχρονα και το μπούστο. Ταιριάζει απόλυτα σε στράπλες νυφικά φορέματα αναδεικνύοντας τα χέρια και το μπούστο σου. Ένα πλεονέκτημα που έχει αυτό το νυφικό είναι ότι είναι παρά πολύ άνετο σε αντίθεση με τα άλλα νυφικά.

 

 

Tea length νυφικό

Αν δεν σου αρέσουν τα μακριά νυφικά και οι μακριές ουρές τότε αυτό είναι το ιδανικό νυφικό για σένα. Το μήκος της φούστας είναι από το γόνατο και κάτω και από τους αστραγάλους και πάνω, η εμφάνιση του είναι ρετρό και pin-up εμπνευσμένη από την δεκαετία του ’50. Αυτό το νυφικό είναι ιδανικό για γυναίκες που θέλουν να κινούνται με άνεση και φυσικά για αυτές που θέλουν να δείξουν τα παπούτσια τους! Όλες αγαπήσαμε το χαριτωμένο φόρεμα της Audrey Hepburn στο  Funny Face αλλά δεν χρειάζεται να είσαι λεπτή και ψηλή για να φορέσεις αυτό το νυφικό. Για αυτή την εμφάνιση επιλέξτε ζώνη με γυαλιστερή αγκράφα ή κάποια κορδέλα με καρφίτσα για να τονίσετε τη μέση σας και με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε το σώμα κλεψύδρα.

Νυφικό μίνι

Τα νυφικά μίνι έχουν γίνει δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Πλέον όλοι οι σχεδιαστές έχουν έστω από ένα νυφικό σχέδιο στις συλλογές τους . Είτε πρόκειται για γάμο στην εκκλησία είτε στο δημαρχείο όλο και περισσότερες νύφες τολμούν να φορέσουν αυτό το διασκεδαστικό και ρομαντικό νυφικό.

 

Νυφικό με διαφάνειες

Αυτή την σεζόν όλες οι γυναίκες έχουν αποθεώσει αυτό το στιλ. Είναι μία από τις hot τάσεις της εποχής αυτή την στιγμή. Παρόλο που μοιάζει εντελώς διάφανο στην πραγματικότητα δεν είναι. Αυτό το στιλ νυφικού  ταιριάζει σε πολλούς σωματότυπους και μπορείς να το βρεις σε διάφορα σχέδια.

 

Πλέον οι γυναίκες έχουν τόσες πολλές επιλογές για την νυφική τους εμφάνιση, είτε θέλεις  να φορέσεις πιο παραδοσιακά νυφικά είτε θέλεις την τελευταία τάση της μόδας. Ελπίζω αυτός ο οδηγός να σε βοηθήσει και να βρεις το νυφικό που ταιριάζει η δική σου σιλουέτα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shopping Cart (0)

Καλάθι