Πώς να επιλέξει η μητέρα της νύφης & του γαμπρού φόρεμα για το γάμο

rwer3434343

Πώς να επιλέξει η μητέρα της νύφης φόρεμα για το γάμο

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο γάμος του παιδιού σου είναι ένα σημαντικό γεγονός στην ζωή σου. Είναι μία ευκαιρία να βρεθούν και να γνωριστούν οι οικογένειες για να γιορτάσουν το χαρμόσυνο γεγονός. Και φυσικά αυτό το συναίσθημα είναι πολύ πιο έντονο όταν είναι το παιδί σου.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που οι μητέρες είναι αισθάνονται ευσυγκίνητες γιατί είναι δύσκολο να αποχωριστούν τα παιδιά τους και μέσα σε όλα αυτά πρέπει να βρουν το ιδανικό ντύσιμο για τον γάμο του παιδιού της. Γνωρίζουμε από εμπειρία ότι οι μητέρα της νύφης ή του γαμπρού είναι εξίσου δύσκολο να βρουν το κατάλληλο φόρεμα για τον γάμο.

Πλέον οι μητέρες απορρίπτουν τα κλασικά φορέματα ή ταγιέρ σε παστέλ χρωματισμούς και προτιμούν πιο κομψά, νεανικά, ακόμη και τολμηρά. Αλλά πλέον οι επιλογές είναι απεριόριστες και μπορεί να δημιουργηθεί μεγάλη σύγχυση για την σωστή επιλογή για αυτήν την σημαντική περίσταση.

Τι χρώμα φορέματος να προτιμήσει η μητέρα της νύφης

Η επιλογή του σωστού χρώματος μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι πιο λαμπερή και νέα, αλλά εκτός από τους σωστούς χρωματισμούς υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που παίζουν ρόλο στην σωστή επιλογή του φορέματος.

Όπως είπαμε και παραπάνω πλέον δεν είναι τόσο κλασικά τα φορέματα για την μητέρα του γαμπρού ή της νύφης. Για παράδειγμα ένα total black outfit στο παρελθόν δεν ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές στους γάμους αλλά πλέον το επιλέγουν σαν πιο επίσημο χρώμα. Σκέψου πως ότι επιλέξεις να φορέσεις θα είναι πάντα στις φωτογραφίες. Επίσης συζήτησε με τα παιδιά σου αν έχουν επιλέξει κάποιους χρωματικούς συνδυασμούς για το γάμο τους και επέλεξε από την ίδια χρωματική παλέτα.

Πλέον δεν επιλέγουν οι νύφες να ταιριάζουν όλα με τους χρωματικούς συνδυασμούς που έχουν επιλέξει για το γάμο τους, οπότε εσύ σαν η μητέρα του γαμπρού ή της νύφης δεν χρειάζεται να φορέσεις ίδιο χρώμα με τα παρανυφάκια. Ας πούμε ότι για τα παρανυφάκια έχουν επιλέξει πράσινο της μέντας εσύ μπορείς να κινηθείς σε σμαραγδί τόνους ή όποια άλλη πράσινη απόχρωση σε κολακεύει.

Κολακευτικά φορέματα για την μητέρα

Στο παρελθόν υπήρχαν συγκεκριμένα στιλ ενδυμασίας για την μητέρα του γαμπρού ή της νύφης, πιο αυστηρά, δεν κολάκευαν το σωματότυπο τους ή τις έκαναν να μοιάζουν μεγαλύτερες. Αυτό πλέον δεν υπάρχει , οι περισσότερες θέλουν να είναι μέσα στις εκάστοτε τάσεις τις μόδας, να τους κολακεύει. Αυτό σημαίνει ότι η ποικιλία των φορεμάτων που προσφέρονται για τις μητέρες είναι τεράστια και οι περήφανες μαμάδες έχουν περισσότερες επιλογές από ποτέ, που τους επιτρέπουν να νιώσουν όμορφα σε μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους.

Παρακάτω έχουμε κάποιες από τις τάσεις στα φορέματα για μητέρες του γαμπρού ή της νύφης και είμαστε ενθουσιασμένοι που σας τις παρουσιάζουμε.

Φόρεμα με δαντέλα illusion

Ένα κοκτέιλ φόρεμα με δαντέλα illusion είναι ένας τέλειος συνδυασμός κλασικού και μοντέρνου. Μπορείτε να επιλέξετε ένα φόρεμα από δαντέλα ή ένα φόρεμα που να έχει μανίκια από δαντέλα.

Αυτό το όμορφο δαντελωτό φόρεμα με λαιμόκοψη χαμόγελο, ¾ μανίκι και ανοιχτή πλάτη με χειροποίητα διακοσμητικά στο πλάι θα αναδείξει με έναν κολακευτικό τρόπο το σώμα σας.

Παγιέτες και χάντρες

Και οι μητέρες έχουν δικαίωμα στην λάμψη!!! Είτε πρόκειται για παγιέτες είτε για στρας προσθέτοντας λάμψη στο φόρεμα θα δώσει μια μοντέρνα διάθεση στην εμφάνιση.

Αυτό το εξαιρετικό φόρεμα με πούλιες με μοτίβο φλοράλ, κοντά μανίκια, μπούστο καρδιά είναι ιδανικό και θα κάνει όποια μητέρα το επιλέξει να λάμψει σε αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή.

Μανίκια κάπας

Εάν τα μπράτσα σας δεν θεωρείται ότι ανήκουν στα καλύτερα σας χαρακτηριστικά τότε η λύση είναι μανίκια ή μανίκια κάπα.  Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε και κάποια εσάρπα αλλά σίγουρα δεν θα έχετε την ίδια ελευθερία κινήσεων.

Σχεδιασμένο με ένα πλούσιο ύφασμα με λάμψη που κολακεύει την σιλουέτα και μανίκια κάπα, η φούστα μέχρι το πάτωμα και μία ελαφριά ουρά.

Συμβουλές για την μητέρα

Παρόλο που πολλές παραδόσεις και κανόνες έχουν αλλάξει τον 21ο αιώνα, μερικοί εξακολουθούν να ισχύουν. Πρώτος κανόνας που ισχύει για όλους τους επισκέπτες του γάμου, αλλά ειδικά για τις μητέρες είναι ότι η ενδυμασία πρέπει να είναι κατάλληλη για την ώρα του γάμου. Εάν πρόκειται για επίσημο γάμο βράδυ, επιλέξτε μακρύ φόρεμα, αν είναι γάμος ημέρας, φόρεμα για τη διάρκεια της ημέρας.

Διατηρήστε τα διακοσμητικά στοιχεία σε minimal επίπεδο. Επιλέξτε δαντέλα, μαργαριτάρια ή κάποιο περίτεχνο κολιέ. Εάν η νύφη είναι απλή και αριστοκρατική τότε κινηθείτε και εσείς στο ίδιο στιλ.

Το ντύσιμο σας καλό είναι να ταιριάζει στο σωματότυπο σας. Φορώντας κάτι το οποίο δεν είναι κατάλληλο για το σωματότυπο σας δεν θα σας κολακέψει, θα μπορούσε να προσθέσει κιλά και σίγουρα θα σας κάνει να αισθάνεστε άβολα όλη την ημέρα. Ακολουθήστε έναν απλό κανόνα. Αν έχετε καμπύλες επιλέξτε υφάσματα όπως μετάξι, σατέν. Εάν το σώμα σας είναι μονοκόμματο προτιμήστε υφάσματα με δομή.

Φόρεμα για την μητέρα του γαμπρού

Όπως είπα και παραπάνω πλέον έχει αλλάξει το στιλ ενδυμασίας στις μητέρες. Αυτό βεβαίως ισχύει και για την μητέρα του γαμπρού. Όπως η μητέρα της νύφης έτσι και του γαμπρού μπορεί να κινηθεί στις αποχρώσεις από τους χρωματικούς συνδυασμούς που έχουν επιλέξει για το γάμο. Ο στόχος δεν είναι τόσο να ταιριάζει, αλλά ούτε να συγκρούεται. Εξάλλου θέλετε στις φωτογραφίες του γάμου να είσαστε ωραία .

Δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των φορεμάτων για τις μητέρες της νύφης και τα φορέματα για τις μητέρες του γαμπρού. Η γενική συμβουλή και εδώ είναι να αποφύγετε τις υπερβολές.

Τελικά, αυτό που έχει σημασία περισσότερο είναι εσείς να νιώθετε όμορφη, κομψή και άνετη με την επιλογή σας. Το προσωπικό στιλ και γούστο διαφέρει αλλά ο τελικός στόχος είναι να είστε ευτυχισμένες στο πλευρό του γαμπρού και της νύφης και να έχει ένα χαρούμενο γάμο το ζευγάρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shopping Cart (0)

Καλάθι