Πώς να επιλέξεις το νυφικό των ονείρων σου

2019 ENYA AIRE BARCELONA 3 819x1024 1

Είτε έχεις σκεφτεί από την ηλικία των πέντε το ονειρεμένο σου νυφικό ή δεν σου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό. Η εύρεση του κατάλληλου νυφικού για σένα μπορεί να είναι κάτι πολύ αγχωτικό ειδικά αν δεν γνωρίζεις σε τι στυλ θέλεις να κινηθείς ή δεν γνωρίζεις ορολογίες και υφάσματα.

Με όλα τα βλέμματα πάνω σου για να μην σου θυμίσω τις φωτογραφίες που θα μείνουν για πάντα, φυσικά θέλεις να δείχνεις τέλεια την ημέρα του γάμου σου. Για κάποιες το ονειρικό νυφικό είναι το πριγκιπικό, για άλλες είναι το γοργονέ για να αναδείξουν τις καμπύλες τους. Το κατάλληλο νυφικό είναι αυτό που σου επιτρέπει να νιώθεις εσύ άνετα γιατί εσύ θα το φορέσεις.

Οι επιλογές είναι αμέτρητες ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σου, το στυλ σου ή το χρονοδιάγραμμα σου. Παρακάτω σου δίνω κάποιες συμβουλές για να βρεις το νυφικό που θα αγαπήσεις σήμερα αλλά  και σε τριάντα χρόνια από τώρα που θα βλέπεις τις φωτογραφίες του γάμου σου.

Ψάξε να βρεις τι σου αρέσει

Δες περιοδικά, μπες σε site με νυφικά, εξερεύνησε το Pinterest και δες οι διάσημες νύφες τι επιλέξανε για την μέρα του γάμου τους, κρατήστε αρχείο με τα αγαπημένα σου νυφικά.

Να είσαι ανοιχτόμυαλη

Οι πωλήτριες των οίκων βλέπουν συνεχώς γυναίκες που έρχονται για ένα συγκεκριμένο νυφικό, το δοκιμάζουν και τελικά δεν τους αρέσει, και αν σου προτείνουν κάτι παράταιρο από αυτό που είχες στο μυαλό σου άκουσε τους έχουν εμπειρία και ίσως βρεις ένα φόρεμα που δεν περίμενες ότι θα είναι το φόρεμα των ονείρων σου.

Ξεκίνα τα ψώνια σου έγκαιρα

Μην το αφήνεις για τελευταία στιγμή γιατί μπορεί να δυσκολευτείς να βρεις αυτό που ψάχνεις και πρέπει να υπολογίζεις μέσα σε αυτό τον χρόνο για τις διορθώσεις που πρέπει να γίνουν.

Αλλά όχι πολύ νωρίς

Μην πας αμέσως μετά τον αρραβώνα γιατί μπορεί να καταλήξεις να μετανιώνεις για τις αγορές σου, επίσης μέχρι τότε μπορεί να έχει βγει καινούργια κολεξιόν.

Υπολόγισε το budget σου

Ναι καταλαβαίνω ότι δεν είναι ωραίο να σου δημιουργώ πονοκέφαλο και  για αυτό αλλά πρέπει να θέσεις στον εαυτό σου ένα budget. Πριν από το πρώτο σου ραντεβού πάρτε χαρτί και μολύβι και δες μέχρι που επιτρέπουν τα οικονομικά σου να φτάσεις. Και φυσικά μέσα σε αυτό τον προϋπολογισμό πρέπει να συμπεριλάβεις και τα αξεσουάρ, εσώρουχα, μαλλιά και μακιγιάζ.

 Επέλεξε τους σωστούς ανθρώπους

Ναι είμαι σίγουρη ότι αγαπάς την μαμά σου, την κουνιάδα σου ή και την πεθερά σου αλλά και τις φίλες σου, αλλά θεωρείς ότι όλες αυτές μαζί θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις το κατάλληλο νυφικό ή θα σου δημιουργήσουν μεγαλύτερο μπέρδεμα; Περιόρισε των αριθμό σε ένα ή δύο άτομα των οποίων οι απόψεις έχουν μεγαλύτερη σημασία για σένα.

Εσώρουχα

Φόρα τα κατάλληλα εσώρουχα στις πρόβες ή ακόμα καλύτερα και τα εσώρουχα του γάμου σου.

Χαλάρωσε και σταμάτα  τα ψώνια

Τώρα που βρήκες το κατάλληλο φόρεμα σταμάτα να κοιτάς νυφικά που μπορεί να σου αρέσουν περισσότερο. Και το δικό σου είναι υπέροχο γιατί το διάλεξες εσύ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shopping Cart (0)

Καλάθι