Χυμώδης, άνετη και λαμπερή Οδηγός για νυφικά για παχουλές

119267W crop 736x1024 1

Χυμώδης, άνετη και λαμπερή !!! Οδηγός για νυφικά για παχουλές

Εκτός από το γάμο με την αγάπη της ζωής σας, υπάρχουν κάποια πράγματα κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού του γάμου σας που μπορεί να σας προκαλέσουν άγχος, όπως το να βρεις το νυφικό των ονείρων σας.

Είναι σημαντικό για κάθε γυναίκα να βρει το σωστό νυφικό για την ημέρα του γάμου τους για να νιώθουν  άνετα και μπορούν να απολαύσουν αυτήν την σημαντική μέρα χωρίς να ανησυχούν.

Θυμηθείτε αυτό το φόρεμα θα είναι σε όλες τις φωτογραφίες σας, οπότε η εύρεση του σωστού νυφικού θα συμβάλλει στις ευχάριστες αναμνήσεις σας όταν κοιτάζετε πίσω όλες τις φωτογραφίες σας. Παρακάτω ακολουθούν μερικές συμβουλές για  plus size νύφες.

Χρησιμοποιήστε κορσέ ή εσώρουχα shapewear

Θέλετε να δημιουργήσετε την αίσθηση κλεψύδρας; Ο κορσές είναι μια σέξι επιλογή που μπορεί να σας βοηθήσει να λεπτύνετε τη μέση σας και να αναδείξετε τις ελκυστικές καμπύλες σε όλα τα σωστά σημεία.

Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να σας βοηθήσει να δώσετε κάποια δομή και να κρύψετε την κοιλιά σας, καθώς και να ανυψώσει το μπούστο σας. Απλά σιγουρευτείτε μπορείτε να αναπνεύσετε όταν περπατάτε.

Επιλέξτε τα σωστά υφάσματα

Επιλέξτε ανάμεσα από μια τεράστια ποικιλία υφασμάτων που ταιριάζουν καλύτερα στο σχήμα του σώματος σας. Για γυναίκες με καμπύλες καλό θα ήταν να επιλέξετε υφάσματα ανάλαφρα και αέρινα όπως το σιφόν.

Ωστόσο και τα ποιο σκληρά υφάσματα μπορούν επίσης να προσφέρουν κάποια στήριξη και δομή δημιουργώντας μια λεπτότερη σιλουέτα, όπως ταφτά και ανθεκτικό σατέν τα οποία είναι κολακευτικά για όλους τους σωματότυπους.

Ίσως είναι καλύτερο να αποφύγετε τα γυαλιστερά και έντονα διακοσμημένα νυφικά φορέματα τα οποία μπορούν να επισημάνουν κάποιες περιοχές στις οποίες μπορεί να μην θέλετε να φανούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shopping Cart (0)

Καλάθι