Πριγκιπικά νυφικά vs νυφικά σε άλφα γραμμή

218201 B 1024x890 1

Πριγκιπικά νυφικά vs νυφικά σε άλφα γραμμή

Τα περισσότερα νυφικά έχουν το δικό τους στυλ. Μερικά βέβαια έχουν παρόμοια γραμμή όπως τα πριγκιπικά νυφικά και τα νυφικά σε άλφα γραμμή. Ποιες είναι οι διαφορές τους και ποιες οι ομοιότητες τους; Σε ποιο σωματότυπο ταιριάζουν;

Αυτά τα δύο στυλ νυφικών υπάρχουν εδώ και πολλές δεκαετίες. Είναι δύο από τα πιο δημοφιλή νυφικά που προτιμούν οι γυναίκες γιατί είναι διαχρονικά. Αν και φαίνονται παρόμοια τα πριγκιπικά νυφικά και τα νυφικά σε άλφα γραμμή είναι διαφορετικά. Γνωρίζοντας τις βασικές διαφορές τους θα μπορέσετε να διαλέξετε τι ταιριάζει σε εσάς.

Τι είναι τα νυφικά σε άλφα γραμμή;

Το βασικό χαρακτηριστικό του είναι το στυλ τις φούστας του, το οποίο ξεκινά από την μέση και πέφτει ελαφρά προς τα κάτω σχηματίζοντας το σχήμα του κεφαλαίου γράμματος Α, από πού πήρε και την ονομασία του.

Τα νυφικά σε άλφα γραμμή ταιριάζουν με πολλά διαφορετικά είδη ντεκολτέ και υφάσματα, επίσης μπορεί να περιλαμβάνει οποιοδήποτε μήκος ουράς.

Τι είναι το πριγκιπικό/φουντωτό νυφικό;

Όταν σκέφτεστε ένα πριγκιπικό νυφικό σας έρχεται στο μυαλό η ταινία της σταχτοπούτας, η τουαλέτα που φορούσε στον χορό. Στο πριγκιπικό/φουντωτό νυφικό η φούστα είναι ποιο γεμάτη από την φούστα του νυφικού σε άλφα γραμμή.

Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές όταν πρόκειται για το μπούστο του συγκεκριμένου νυφικού. Φαίνεται καλύτερα με έναν κλασικό εφαρμοστό μπούστο. Η φούστα του ξεκινάει από την μέση και μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε μήκος ουράς.

Ποιες είναι λοιπόν οι διαφορές;

Τώρα που γνωρίζετε τις διαφορές μεταξύ τους εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου για να κάνετε την εμπειρία αγορών σας στο φόρεμα λίγο πιο εύκολη.

Τα νυφικά σε άλφα γραμμή είναι ιδανικά για όλα τα είδη γάμου, από έναν απλό έως έναν επίσημο. Τα πριγκιπικά/φουντωτά ταιριάζουν σε παραδοσιακό γάμο. Το καλό και με τα δύο νυφικά είναι ότι μπορείς να φορέσεις ότι παπούτσι θέλεις, λόγο ότι δεν φαίνονται οπότε μπορείτε να φορέσετε την ώρα του χορού και ένα άνετο παπούτσι.

Σε ποιο τύπο σώματος ταιριάζουν;

Κολακεύουν σχεδόν όλους τους τύπους σώματος και είναι από τα πιο δημοφιλή νυφικά. Τα φουντωτά/πριγκιπικά ταιριάζουν περισσότερο σε γυναίκες με σωματότυπο κλεψύδρα. Τονίζει την μέση και μπορεί να κρύψει τις ατέλειες στο κάτω μέρος του σώματος. Λάβετε υπόψη ότι όταν μια γυναίκα έχει γεμάτο κορμό η φουντωτή φούστα δεν θα ήταν μια καλή επιλογή γιατί θα σας δώσει όγκο και στο κάτω μέρος του σώματος σας.

Για τις νύφες που είναι μικροκαμωμένες το φουντωτό νυφικό ίσως να μην είναι καλή ιδέα γιατί θα σας δείχνει περισσότερο μικροκαμωμένες. Σε αντίθεση με το νυφικό σε άλφα γραμμή το οποίο είναι κολακευτικό για τους περισσότερους τύπους σώματος. Δημιουργεί την ψευδαίσθηση του ύψους επίσης αδυνατίζει τις ποιο γεμάτες σιλουέτες.

Αφού διαβάσατε αυτό το άρθρο ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε στην επιλογή του ιδανικού νυφικού για εσάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shopping Cart (0)

Καλάθι