Νυφικά Φορέματα ιδανικά για εγκύους

119126 Crop 736x1024 1

Αναρωτιέστε πώς θα επιβιώσετε σε έναν γάμο όταν είστε έγκυος; Είναι αρκετά δύσκολο να βρεθεί το κατάλληλο νυφικό για το γάμο σας πόσο μάλλον όταν η νύφη είναι έγκυος.

Παρακάτω δίνουμε κάποιες συμβουλές για να διαλέξετε το κατάλληλο νυφικό για τις έγκυες νύφες μας.

Διαλέξτε ένα άνετο νυφικό ώστε να μην πιέζει την κοιλιά σας

Νυφικά απλά και αέρινα είναι ιδανικά για την δική σας περίπτωση. Θα νιώθετε άνετη και όμορφη σε μια από τις ποιο όμορφες στιγμές τις ζωής σας.

Να είστε κομψή αλλά ταυτόχρονα άνετη

Είτε είστε τριών μηνών είτε στο τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης σας η προτεραιότητα σας είναι να είστε άνετη.

Δεν χρειάζεται να κάνετε υπερβολές , υπάρχουν φανταστικές επιλογές για νυφικά για εγκύους που σας περιμένουν, απλώς  κοιτάξτε να έχουν κάποια ελαστικότητα στην κοιλιά.

Πείτε όχι στα ψηλά τακούνια

Καλό θα ήταν να επιλέξετε ένα ζευγάρι με χαμηλό τακούνι γιατί κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης τα άκρα τείνουν να πρήζονται. Υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές σε νυφικά παπούτσια αν θέλετε να αποφύγετε τα κλασσικά ψηλοτάκουνα.

Το σωστό στυλ νυφικού ή φορέματος

Δυστυχώς όταν είσαι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη δεν ταιριάζουν όλα τα στυλ νυφικού ή φορέματος . Ένα στενό φόρεμα που θα αγκαλιάζει σωστά της καμπύλες είναι ότι πρέπει. Φλοράλ prints επίσης είναι ωραία ιδέα που θα σας  κάνουν να ξεχωρίσετε.

*Extra Tip Καλεσμένη σε γάμο

Ίσως να θέλετε να αγοράσετε κάτι καινούργιο για έναν γάμο που είσαστε καλεσμένη, αλλά να θυμάστε ότι δεν πρόκειται να είστε έγκυος για πάντα. Επιλέξτε αέρινα φορέματα που μπορείτε να τα φορέσετε και μετά την εγκυμοσύνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shopping Cart (0)

Καλάθι