Ήρθε η στιγμή της κουμπάρας να λάμψει!

Shot09 0202 683x1024 1

Εκείνο το μικρό κοριτσάκι που κάνατε μαζί όλες τις κοπάνες ήρθε η στιγμή να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας και φυσικά σας θέλει δίπλα της σε αυτή τη τόσο σημαντική στιγμή της ζωής της. Σας θέλει δίπλα της από την αρχή μέχρι το τέλος ! Η κολλητή σας παντρεύεται.. σηκώστε τα μανίκια σας γιατί η κουμπάρα έχει πολλές υποχρεώσεις και πολλή δουλεία!

Bachelor

Όλα ξεκινάνε από εκεί..! Είναι η αρχή για να δείξετε πόσο σοβαρά έχετε πάρει το ρόλο σας. Οργανώστε τα πάντα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Σκεφτείτε εναλλακτικές, φροντίστε να μην πάει τίποτα στραβά. Κάντε κάτι ξεχωριστό.. άλλωστε είναι η κολλητή σας! Είστε ο μόνος άνθρωπος που πραγματικά ξέρει πως να κάνει τη νύφη να διασκεδάζει! Το Bachelor είναι υπόθεση πολύ προσωπική και είστε η ειδικός!

Η ψυχή της παρέας και των φωτογραφιών

Μέσα σε όλες τις υποχρεώσεις της κουμπάρας είναι να φροντίσει να διατηρήσει το κέφι ανεβασμένο. Θα πρέπει να παρακινήσετε συγγενείς και καλεσμένους να ανεβούν στην πίστα, να σύρετε πρώτες το χορό αν χρειαστεί. Μετά το ζευγάρι το αμέσως επόμενο πρόσωπο που θα είναι σχεδόν σε όλες τις φωτογραφίες γάμου θα είστε εσείς. Ετοιμαστείτε για πολλά χαμόγελα. Αν δεν είστε εξοικειωμένες με το φακό ξεκινήστε σπίτι σας τις πρόβες!

Κρατήστε Ισορροπίες

Ξέρετε τη φίλη σας καλύτερα από όλους. Για αυτό σας επέλεξε για κουμπάρα της, είστε ο άνθρωπος της. Να είστε έτοιμες να διαχειριστείτε κύμματα άγχους της τελευταίας στιγμής. Ίσως θέλει ένα ποτό για να χαλαρώσει ή την αγαπημένη της σοκολάτα.. να είστε έτοιμες! Επιπλέον κραγιόν, λίγη πούδρα, χαρτομάντιλα ίσως και μία βεντάλια θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από τη νύφη.

Στέφανα, Βέρες & Στολισμός εκκλησίας

Φυσικά όποιος ακούει τη λέξη κουμπάρα αυτό που του έρχεται στο μυαλό είναι τα στέφανα και η αλλαγή τους. Νούμερο ένα δουλειά σας είναι να δείτε και να μάθετε τη διαδικασία. Ξεκινάτε με τα χέρια σταυρωμένα, το αριστερό πάνω από το κεφάλι του γαμπρού, το δεξί πάνω από το κεφάλι της νύφης, και σταυρώνετε 3 φορές. Αντίστοιχα γίνεται και με τις βέρες. Στις οικονομικές σας υποχρεώσεις σύμφωνα με τις παραδόσεις η κουμπάρα καλύπτει τα έξοδα για το στολισμό των λαμπάδων στην εκκλησία, το δίσκο, την καράφα για το κρασί και το ποτήρι, τα στέφανα και τα έξοδα της εκκλησίας.

Το ρούχο της κουμπάρας

Όλοι οι γάμοι έχουν το δικό τους θέμα. Το ιδανικό θα ήτανε να συζητήσετε με τη νύφη πως φαντάζεται εκείνη την ημέρα οπότε όλοι αρμονικά να κινηθείτε στο ίδιο ύφος. Θα ήταν λίγο παράξενο η νύφη να θέλει γάμο στην παραλία και εσείς να επιλέξετε κόκκινη μακρυά τουαλέτα με γόβα 12πόντη. Θα τραβήξετε όλη την προσοχή πάνω σας και είναι μία μέρα που ανήκει αποκλειστικά στη νύφη και το γαμπρό. Το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά σας και για το μακιγιάζ.

Extra Tip Κάντε στη νύφη δώρο ένα Special Service και πάρτε από πάνω της όλο το άγχος της ημέρας. Απλά διασκεδάστε το!

Σε τελική ανάλυση το μόνο που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι η κολλητή σας παντρεύεται και το μόνο που θέλετε είναι να περάσετε όλοι φανταστικά.. θα είναι ένα μεγάλο πάρτι με την καλύτερη σας φίλη και την παρέα σας.. Απολαύστε το!!!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shopping Cart (0)

Καλάθι