5 πινελιές χαρακτήρα & στυλ στο outfit του γαμπρού – by Male Affair

20180530 134608 1024x1024 1

5 πινελιές χαρακτήρα & στυλ στο outfit του γαμπρού – by Male Affair

Θέλετε να δανειστείτε λίγη λάμψη από τη νύφη? Το κατάστημα ανδρικής ένδυσης Male Affair σας προσφέρει 5 απλά αλλά αποτελεσματικά tips!

  1. Γραβάτα ή papillon?

Αυτή η επιλογή εξαρτάται όχι μόνο από το προσωπικό σας γούστο, αλλά σε μεγάλο βαθμό και από το κοστούμι σας! Προτιμήστε τη γραβάτα εάν το πέτο του σακακιού είναι διακριτικό, ώστε να δώσετε περισσότερο όγκο στο σύνολό σας. Αντιθέτως, επιλέξτε το papillon στην περίπτωση που το πέτο έχει έντονο σχέδιο ή/και χρώμα για να μην ‘’παραφορτώσετε’’ την εικόνα σας.

  1. Pochette

Ιδανικά, επιλέξτε το ίδιο ύφασμα για το papillon/γραβάτα και το pochette σας, ή ταιριάξτε το με την απόχρωση του πουκαμίσου. Επιπλέον, δώστε το σχήμα που επιθυμείτε όπως τρίγωνο, μονή ή διπλή μύτη, λωρίδα κ.α.

  1. Κουμπί πουκαμίσου

Το papillon πάντα αφήνει μεγαλύτερο μέρος του πουκαμίσου ακάλυπτο σε σχέση με τη γραβάτα. Ένας τρόπος για να ξεπεράσετε αυτό το effect είναι να επιλέξετε πουκάμισο με μαύρα κουμπιά ώστε να δημιουργήσετε περισσότερη αντίθεση.

  1. Μανικετόκουμπο

Διακριτικό ή έντονο? Ό,τι προτιμάτε! Γενικά, το μανικετόκουμπο προσδίδει κύρος & επισημότητα στην εμφάνισή σας ανεξάρτητα από το σχέδιό του, οπότε απλά διαλέξτε εκείνο που σας αρέσει και αναδεικνύει περισσότερο το χαρακτήρα σας.

  1. Παπούτσι

Εάν το κοστούμι σας δε διαθέτει έντονες διχρωμίες, μπορείτε να δημιουργήσετε την αντίθεση που επιθυμείτε με το κατάλληλο ζευγάρι παπούτσια. Για παράδειγμα, επιλέξτε ταμπά παπούτσι για μονόχρωμο μπλε ρουά κοστούμι για να τονίσετε την αντίθεση, και μαύρο ή μπλε παπούτσι για μπλε ρουά κοστούμι με μαύρα πέτα ώστε να αποφύγετε την τριχρωμία.

Παρόλο που τα παραπάνω tips είναι κάποιοι γενικοί ‘’κανόνες’’ που πάντα προσπαθούμε να ακολουθούμε, η πιο σημαντική συμβουλή είναι η παρακάτω: ό,τι και αν φορέσετε, όπως και αν το φορέσετε, σημασία έχει να αισθάνεστε ο εαυτός σας και να απολαύσετε στο μέγιστο την ημέρα του γάμου σας!

Δείτε περισσότερα στο www.maleaffair.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shopping Cart (0)

Καλάθι