Η νύφη και ο γαμπρός οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της ημέρας!

Male Affair ceremony collection 18 3

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της ημέρας είναι η νύφη και ο γαμπρός. Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με το κατάστημα ‘Male Affair’ μαζί θα δημιουργήσουμε το επιθυμητό, ενιαίο αποτέλεσμα που θα ντύσει την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας. Εκτός από την νύφη, θα πρέπει και ο γαμπρός να προσέξει ιδιαίτερα τις επιλογές του, έτσι ώστε να είναι πιο κομψός και γοητευτικός από ποτέ!

Με ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια και την πολυετή εξειδίκευση στο χώρο της ανδρικής μόδας, αν αναζητάτε άψογη ποιότητα και εξειδικευμένο service για το γαμπριάτικο κοστούμι σας, τότε στο Male Affair θα σας βοηθήσουνε να αναδείξετε στο μέγιστο το προσωπικό σας στυλ!

Εσείς θα πρέπει απλά να επιλέξετε ποιο χρώμα και στυλ σας ταιριάζει και σας αναδεικνύει περισσότερο επιλέγοντας μέσα από ένα σύνολο ολοκληρωμένων προτάσεων σε κοστούμι, παπούτσι & accessories για την πιο ιδιαίτερη στιγμή σας.

Επιπλέον, μέσω της ‘Made-to-Measure’ υπηρεσίας, σας παρέχουνε τη δυνατότητα μεμονωμένης ραφής ακόμη και σε XXL μεγέθη.

Η collection αποτελείται από καταξιωμένους οίκους του ceremonial apparel όπως οι ANGELO TOMA,  DIGEL, DINO LIBERO, KARL LAGERFELD, MONTE NAPOLEONE, PER LA MODA και διατίθεται σε μεγάλο εύρος τιμών ώστε να προσαρμόζεται στις προτιμήσεις σας.

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας σας προσφέρουνε  -15% έκπτωση με μια απλή προφορική αναφορά σας στη συγκεκριμένη καταχώρηση.

Για το προσωπικό ραντεβού σας καλέστε στο 2310 43 43 01

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shopping Cart (0)

Καλάθι