Υπέροχες Μανούλες: Το φόρεμα της μαμάς για την ημέρα του γάμου σας

579bf7babb02f43d59bb825a8778868e

Το φόρεμα της μαμάς για την ημέρα του γάμου σας

Ημέρα αφιερωμένη στις υπέροχες μανούλες που είναι πάντα δίπλα μας και στηρίζουν κάθε τρέλα μας!

Η ημέρα γάμου του παιδιού τους, είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής των μαμάδων μας, για αυτό αφήστε τις να το απολαύσουν και να ντυθούν όπως θέλουν! Αν η μαμά της νύφης ή του γαμπρού δεν φορέσει κάτι λαμπερό και επίσημο την ημέρα του γάμου σας, πότε θα το κάνουν; Δαντέλα θέλουν;(Τύπου ¨Οσα παίρνει ο Ανεμος”) Δαντέλα να βάλουν! Καπέλο θέλουν;(Tύπου “Η Βασίλισσα παντρεύει τον διάδοχο”) Καπέλο να βάλουν! Στρας και Πέρλες θέλουν; (Τύπου Tόλμη και Γοητεία) Στρας και πέρλες να βάλουν! Τουαλέτα οσκαρικών προδιαγραφών θέλουν; (Τύπου Red Carpet, έχουμε και πρόποση να κάνουμε δεξίωση είναι) Οσκαρική τουαλέτα να βάλουν! Αφήστε τις να φορέσουν ότι θα τις κάνει να νιώσουνε καλύτερα την ημέρα που θα σας σταθούν πολύ περισσότερο απ’ όσο φαντάζεστε!

Το σημερινό άρθρο το αφιερώνουμε λοιπόν στις μαμάδες και σε προτεινόμενα επίσημα φορέματα για την ημέρα του γάμου των παιδιών τους.

Όποιο και αν είναι το στυλ τους και οι ιδιαίτερες επιθυμίες των μαμάδων μας, οι επιλογές για βραδινά φορέματα για τη δεξίωση του γάμου είναι αμέτρητες.. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να βρείτε μαζί τους το ιδανικό outfit που θα της κάνει να λάμπουν και να ακτινοβολούν τη μεγάλη ευτυχία που νιώθουν την ημέρα του γάμου σας.

Mπλε: Ένα χρώμα διαχρονικό και κομψό, κατάλληλο για όλες τις εποχές. Το μπλε θεωρείται πλέον το καινούργιο μαύρο και όχι άδικα.

Γκρι: Μία επιλογή για επίσημο φόρεμα αρκετά ασφαλής γιατί ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες, διατηρώντας ταυτόχρονα την αίγλη του μαύρου δίνοντας ένα ύφος πιο ανάλαφρο στην βραδινή σας εμφάνιση.

Μπεζ/Εκρού: Είναι η μοναδική καλεσμένη μετά τη νύφη που μπορεί να φορέσει κάτι ανοιχτόχρωμό όπως είναι το μπεζ ή το εκρού. Αν το θέλει πραγματικά μη της το αρνηθείτε, σε καμία περίπτωση δε θα φορέσετε κάτι παρόμοιο!

Βαθύ Κόκκινο: Από τις πιο κλασσικές αποχρώσεις για επίσημο ένδυμα που προσδίδει την αίγλη και την κομψότητα του μαύρου χωρίς όμως να είναι μαύρο.

Βασιλικό μωβ: το λέει και το όνομα του.. το ιδανικό χρώμα για μία μέρα παραμυθένια, την ημέρα του γάμου του παιδιού σας!

Λάμψη και Έντονες Αποχρώσεις: Για τις πιο σύγχρονες μαμάδες ότι πιο κομψό και μοντέρνο σε φόρεμα για δεξίωση!

Ότι και αν επιλέξετε να φορέσετε, προτιμήστε κάτι που ταιριάζει στο ύφος σας και θα σας κάνει να νιώθετε άνετα. Η ημέρα θα είναι μεγάλη και θα θέλετε να νιώθετε το ίδιο όμορφα από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shopping Cart (0)

Καλάθι