DIY ιδέες γάμου

12895257 1555232331441422 1949950553 n.png

Η οργάνωση του γάμου σας είναι μία διαδικασία χρονοβόρα που μπορεί να καταναλώσει όλη σας την ενέργεια. Αξίζει όμως να αφιερώσετε λίγη ώρα για να κάνετε εκείνη τη μέρα ξεχωριστή όχι μόνο για εσάς αλλά και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

  1. Cocktail Υποδοχής Υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας με ένα cocktail. Βρείτε στο internet μία ασυνήθιστη μίξη και δοκιμάστε το! Φροντίστε για τη διάθεση τους από την πρώτη κιόλας στιγμή.
  1. Χειροποίητες καρτες που θα γράφουν τα ονόματα τους και τις θέσεις. Το μόνο που χρειάζεστε είναι χαρτί, μολύβι και ένα ψαλίδι. Θυμηθείτε να γράψετε ένα ευχαριστώ που σας τίμησαν με την παρουσία τους.
  1. Μαγνητάκια Καρδούλες Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να θυμίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα την ημερομηνία του γάμου σας! Μία απλή felt κατασκευή σε σχήμα καρδιάς που θα μπορουν να την εχουν στο ψυγείο τους και μετά το γάμο σας.
  1. Ετικέτες κρασιών Αυτοσχεδιάστε και δημιουργήστε κάτι προσωπικό που θα κάνει ακόμα πιο όμορφη την ατμόσφαιρα σε κάθε τραπέζι.
  1. Φωτογραφικές μηχανές μίας χρήσης Αφήστε σε κάθε τραπέζι από μια δυο φωτογραφικές μηχανές. Στο τέλος της βραδιάς μαζέψτε τες και δείτε το γάμο σας μέσα από τα μάτια των καλεσμένων σας.
  1. Βιβλίο ευχών Φτιάξτε ένα χειροποίητο βιβλίο και φροντίστε να γράψουνε όλοι σας οι καλεσμένοι σε αυτό από την εκκλησία ακόμα.
  1. Κορνίζες με τους αγαπημένους σας στίχους Μοιραστείτε την ευτυχία σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δημιουργήστε μία γλυκία ατμόσφαιρα τοποθετόντας κορνίζες με τους αγαπημένους σας στίχους. Βάλτε το προσωπικό σας άγγιγμα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας. .

Μόλις τελειώσουν όλα κρατήστε σε ένα κουτί όλα τα αναμνηστικά από το γάμο σας. Μετά από χρόνια, ανοίξτε το μαζί με τον αγαπημένο σας.Θυμηθείτε ξανά πόσο ευτυχισμένοι ήσασταν εκείνη τη μέρα. Οι αναμνήσεις θα σας κάνουν να χαμογέλασετε!

 

 

  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shopping Cart (0)

Καλάθι