Η μεγάλη μέρα έφτασε

y11550

Μήνες προετοιμασιών έλαβαν τέλος. Επιτέλους η ημερομηνία του γάμου σας έφτασε, άλλα όπως συνηθίζουν να λένε η ομορφιά κρύβεται στις λεπτομέρειες. Δώστε στο γάμο σας την προσοχή που του αξίζει!!! 5+1 πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν από τη μεγάλη μέρα!

1. Ο πρώτος σας χορός: Ο γαμήλιος χορός είναι από τις πιο όμορφες και σημαντικές στιγμές μετά από την τελετή. Υπάρχουν σχολές χορού που φροντίζουν έτσι ώστε να μη χάσετε τα βήματα σας. Μαγνητίστε τους καλεσμένους σας. Ξεχωρίστε με μία εντυπωσιακή χορευτική εμφάνιση!

2. Η μουσική του γάμου σας: Αφιερώστε χρόνο να ετοιμάσετε μία λίστα με τραγούδια τα οποία αγαπάτε και θέλετε να τα ακούσετε όπως επίσης και άλλη μία με όλα εκείνα που δε θέλετε να ακούσετε. Μην αφήσετε κανέναν dj, όσο ειδήμων κι αν διατείνεται ότι είναι να σας στερήσει την ευτυχία του να ακούσετε τη μουσική που αγαπάτε!

3. Περπατήστε στα νυφικά παπούτσια σας: Τη μέρα του γάμου σας τα παπούτσια θα είναι ο καλύτερος σας φίλος. Προσπαθήστε να τα φοράτε ένα μήνα πριν για μια ώρα κάθε βράδυ που τα πόδια είναι μεγαλύτερα για να τα συνηθίσετε και να πάρουν τη φόρμα του ποδιού σας.

4. Τα μαλλιά και το make up: O γάμος είναι από τις σημαντικότερες στιγμές στη ζωή μιας γυναίκας. Τα νυφικά χτενίσματα και το μακιγιάζ είναι αυτά που εντυπωσιάζουν πάντα μετά από το νυφικό φόρεμα. Στο άκουσμά τους και μόνο πλήθος από λαμπερές εικόνες, πλεξούδες, κότσοι, φωτεινά χρώματα, λάμψη και φυσικότητα κατακλύζουν το μυαλό σας. Επισκεφτείτε πολλές φορές τον κομμωτή και τον μακιγιέζ σας πριν αποφασίσετε ποιο είναι το στυλ που σας ταιριάζει.

5. Φωτογράφηση: Φροντίστε η πιο σημαντική μέρα της ζωής σας να καταγραφεί όπως σας ταιριάζει. Καταγράψτε όλη την προετοιμασία από την αρχή μέχρι το τέλος του πάρτι.. Φωτογραφίες που θα αποθανατίσουν τη χαρά και την συγκίνηση σας και θα τις θυμάστε για πάντα!

6. Βαθιές ανάσες και παραμείνετε ψύχραιμοι: Η προετοιμασία του γάμου προσθέτει έξτρα άγχος. Ξεκλέψτε λίγο χρόνο πριν από τη μεγάλη μέρα για να χαλαρώσετε, ένα σαββατοκύριακο, μαζί με τον αγαπημένο σας μακριά από όλη τη φασαρία των προετοιμασιών.

Η μεγάλη μέρα έφτασε απολαύστε το!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shopping Cart (0)

Καλάθι