Ψάχνοντας το ιδανικό νυφικό

ideal wedding dress blog photo

Ήρθε η ώρα για την πιο όμορφη περίοδο της προετοιμασίας του γάμου σου…………την αναζήτηση του ιδανικού νυφικού!
Είναι πραγματικά μία απολαυστική διαδικασία που αξίζει να ευχαριστηθείς και να διασκεδάσεις ακολουθώντας τα σωστά βήματα.

Που και πότε
Πριν λοιπόν ξεκινήσεις την αναζήτησή σου, κατέληξε που και πότε θα γίνει ο γάμος. Η εποχή και το μέρος της τελετής παίζουν καθοριστικό ρόλο για την επιλογή του νυφικού και θα σε βοηθήσουν να απορρίψεις πολλά σχέδια που ενδεχομένως οραματιζόσουν. Αν για παράδειγμα ο γάμος είναι το καλοκαίρι σε κάποιο νησί, μην διαλέξεις ένα βαρύ νυφικό με πολλά ντραπέ και μακριές ουρές, όσο και αν σου πάει.

Προσωπικό στυλ
Δεν έχει σημασία αν το νυφικό είναι στράπλες, με τιράντες, μοντέρνο, κλασσικό, κεντημένο, με δαντέλα, με ουρά ή χωρίς ουρά. Το ζητούμενο είναι το νυφικό που θα επιλέξεις να εκπέμπει το δικό σου προσωπικό στυλ και να νοιώθεις άνετα μέσα σ΄αυτό. Φρόντισε να τονίζει τα δυνατά σου σημεία, να κολακεύει την σιλουέτα σου και να ταιριάζει στην προσωπικότητά σου.

Δοκίμασε όσα περισσότερα μπορείς
Μην ξεχνάς όμως ότι το νυφικό είναι το πιο ιδιαίτερο φόρεμα, ο βασιλιάς των καλών ρούχων, και δεν έχεις ξαναδοκιμάσει κάτι παρόμοιο του. Για το λόγο αυτό, μην διστάσεις να δοκιμάσεις κομμάτια που αρχικά θα απέρριπτες βλέποντάς τα στην κρεμάστρα. Τα νυφικά με τα περίτεχνα κοψίματα και σχέδια τους μεταμορφώνονται πάνω στο σώμα και θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα. Δοκίμασε λοιπόν όσα περισσότερα μπορείς, φουντωτά ,στενά, σε άλφα γραμμή, γοργονέ και το ιδανικό νυφικό θα αποκαλυφθεί αναπάντεχα μπροστά σου.

Να έχεις μαζί σου 1-2 άτομα
Το πιο σημαντικό σε όλη αυτή την μοναδική στιγμή της ζωής σου είναι να το διασκεδάσεις και να έχεις μαζί σου 1-2 άτομα που εκτιμάς το γούστο και την ειλικρινή τους γνώμη. Μην βιάζεσαι και κάνε την έρευνα σου, όσο το δυνατόν νωρίτερα για να απολαύσεις όλη τη διαδικασία χωρίς το άγχος των ημερών.

Αξεσουάρ
Όταν λοιπόν καταλήξεις στο ένα και μοναδικό νυφικό που έκλεψε την καρδιά σου, κάνε τη διαλογή των αξεσουάρ που θα το συνοδέψουν σκεπτόμενη less is more. Εστίασε στο νυφικό, τα παπούτσια, το χτένισμα και το περιποιημένο σου δέρμα και όλα τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν.

Καλή επιτυχία, γλυκιά, μέλλουσα νύφη και η ώρα η καλή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shopping Cart (0)

Καλάθι