Ομάδα

Wday Θεσσαλονίκης

Όλη η ομάδα των Wday είναι εδώ για να σας βοηθήσει να βρείτε το νυφικό των ονείρων σας, χαρίζοντας σας ταυτόχρονα την ασφάλεια της εμπειρίας και την μοναδική εξυπηρέτηση που αξίζει κάθε γυναίκα !

Στα Wday σας περιμένουμε για να κάνουμε όλη την διαδικασία διασκεδαστική, γιατί …

“After all, this day … it’ s your day!”

Ζωή Καλαϊτζίδου - Ομάδα Wday

Ζωή Καλαϊτζίδου

Η Ζωή έχοντας MBA στο Marketing Management και μεγάλη εμπειρία στην εξυπηρέτηση έχει αναλάβει την συνολική επίβλεψη του καταστήματος της Θεσσαλονίκης και θα είναι δίπλα σας σε όλη την διαδικασία, φροντίζοντας να έχετε μια μοναδική εμπειρία στα Wday !

Κική Σαρναζίδου - Ομάδα Wday

Κική Σαρναζίδου

Η Κική έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στην εξυπηρέτηση και στον χώρο των νυφικών. Αφεθείτε στα έμπειρα  χέρια της για να προβάρετε τα νυφικά που θα επιλέξετε, απαλλαγμένη από το άγχος της διαδικασίας.

Χρύσα Γκιώση - Ομάδα Wday

Χρύσα Γκιώση

Η Χρύσα είναι εδώ για να σας δώσει την φρέσκια της ματιά στα πράγματα και να σας βοηθήσει με τις λεπτομέρειες του γάμου σας.

Βασω Κροκίδη - Ομάδα Wday

Βασω Κροκίδη

Η Βάσω έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην υψηλή ραπτική, με ειδίκευση στο νυφικό και στο βραδινό ρούχο. Θα σας δώσει τις πολύτιμες συμβουλές της για τις μικρές αλλαγές στο νυφικό που θα το μεταμορφώσουν και θα το κάνουν να αγκαλιάσει μοναδικά και να αναδείξει την σιλουέτα σας.